Skip to main content

Wanted: metalworker/welder to upgrade unique front desk/art piece in Paris

A client of ours, Maria Smigielska, is looking for a metalworker/welder to make several additions to “Rodiator“, a front desk at an art gallery in Paris, France. The desk is made of robotically bent steel rods, and welded together. Summum Engineering has been working on structural improvements of the piece.

Work includes welding a few additional stiffeners, redoing some welds and refurbishing the steel surface. A workshop location around Paris (not provided) would facilitate the work, due to transportation of this large piece (5.5 m long, currently stored in 3 parts), although some work space and welding equipment is available at the art gallery.

Contact us for details. We speak:

We are looking forward to your offer.

Gezocht: metaalbewerker/lasser voor aanpassingen aan unieke receptiebalie/kunstobject in Parijs.

Een klant van ons, Maria Smigielska, is op zoek naar een metaalbewerker/lasser om enkele aanpassingen te maken aan “Rodiator“, een receptiebalie van een kusntgalerij in Parijs, Frankrijk. De balie is gemaakt van robotisch gebogen stalen staven, die aan elkaar zijn gelast. Summum Engineering heeft gewerkt aan voorstellen voor enkele constructieve verbeteringen van het object.

Het werk omvat een lassen van enkele verstijvingselementen, het herstellen van enkele bestaande lassen, en het renoveren van het staaloppervlak. Een werkplaats in of rond Parijs (niet beschikbaar van onze zijde) zou het werk vergemakkelijken, vanwege vervoer van dit grote object (5.5 m lang, momenteel in drie delen opgeslagen), al is werkplek en lasapparatuur bij de kunstgalerij zelf aanwezig.

Neem contact met ons op voor meer details. Wij spreken:

We kijken uit naar uw offerte.

Leave a Reply