News

Article published in Cement

By 2nd October 2018 No Comments

As part of a special double issue of professional magazine Cement, Diederik Veenendaal published an article on parametric design and engineering, in the first issue. The article, written in Dutch and entitled “Een nieuwe manier van denken” (lit.: “A new way of thinking”), uses examples from his work at Summum Engineering and previous work at the Block Research Group, ETH Zurich, to highlight some of the ways in which parametric modelling can be used in everyday practice. In addition, some observations on ongoing and upcoming developments are offered.

De laatste twee jaar kunnen we in Nederland spreken van een omslag als het gaat om parametrisch modelleren, met een toenemend aantal evenementen en publicaties dat aan het onderwerp is gewijd. Maar wat is nu precies het nut ervan in de bouw, en specifiek in het ontwerpproces? En wat gaat de toekomst ons op dit gebied brengen? Lees verder via Cement…

 

Leave a Reply